Tarragó (David Vall)
Web: www.davidtarrago.blogspot.com

Formació

Autodidacta, l’any 2000 va començar a sentir-se atret pel món de la pintura a partir d'haver assistit a un exposició d'art i inicia el seu aprenentatge de la mà de l’artista Juli Albarrea fins l'any 2005. L'any 2010 es guardonat amb el primer premi de dibuix i pintura de Catalunya atorgat per la Fundació "L'Art de Granollers".

Altres activitats

• Des de l’any 2005 promou i organitza exposicions d’art.
• Com a dissenyador gràfic s’ha donat a conèixer en els mitjans de comunicació i a relacionar-se amb el món de la cultura.

Exposicions
Exposicions col·lectives
  • 2013. Exposició itinerant “Jo també pinto”, organitzada pel Museu de l’Art Brut al Centre Cultural Albareda i al Palau de Mar (Departament de Benestar i Família), Barcelona.
Projectes d’art
  • Entre d’altres projectes artístics, ha impulsat "Mar de Mar de ma mare", "El Pastoret" i "Sembrant art".
  • 2012. Impulsa i organitza conjuntament amb I'Ajuntament de Pujalt, una iniciativa anomenada "Paisatges de Vent" per contribuir a potenciar turísticament i artísticament els parcs eòlics existents al municipi.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
Obres en el fons d'art

Living Museum Barcelona Sant Pere Claver · Fundació Serveis Socials Grup Sant Pere Claver · Entitats amb compromís social